Bezoek onze showroom in Wezep

Accu

De accu, ook wel de oplaadbare batterij van de e-bike genoemd, is een belangrijk onderdeel van uw elektrische fiets. Deze bepaalt hoe lang u kunt genieten van de extra ondersteuning. Bij het kiezen van een elektrische fiets moet u letten op de positie van de deze oplaadbare batterij, de manier van opladen en vooral de actieradius. Bij Koos van de Put kunt u kiezen tussen elektrische fietsen met een standaard accu die bij de e-bike geleverd wordt en fietsen waarbij u zelf de oplaadbare batterij kunt kiezen.

Positie accu

De oplaadbare batterij kan op twee verschillende posities geplaatst worden: in de bagagedrager of in het frame. Uitneembare batterijen zijn handig, want deze kunt u makkelijk meenemen om op te laden. Helemaal als u de elektrische fiets ergens neerzet, waar geen stroomvoorziening is. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de accu in de kou sneller leegloopt. Daarom zitten de meeste oplaadbare batterijen tegenwoordig onder de bagagedrager, want deze zijn altijd uitneembaar.

De verkoopadviseurs van Koos van de Put overleggen en adviseren u graag over welke elektrische fiets het beste bij u past. Maak een afspraak voor in de winkel of bij u thuis.

Actieradius

Als u een elektrische fiets koopt, wilt u natuurlijk weten hoeveel kilometer u met een volle accu kunt fietsen. Het is natuurlijk fijn als dat behoorlijk ver is en u onderweg de accu niet op hoeft te laden. Als e-bikespecialist weten wij waar we op moeten letten en welke accu voldoet aan uw wensen. De actieradius is afhankelijk van het aantal Wattuur (Wh) van de accu, maar ook van uw rijgedrag, totaalgewicht, wegdek en weersomstandigheden. Het is zeker een belangrijk aspect!

Vragen over de actieradius?

Heeft u hier vragen over of wilt u meer weten over de actieradius van een elektrische fiets, welke factoren van invloed zijn, hoe u batterijpakketten het beste met elkaar vergelijkt? Kom langs in onze winkel. Onze verkoopmedewerkers leggen u graag de verschillen uit en geven u tips waar u op moet letten.

Accu

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

Ik wil deze E-bike thuis testenIk kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64