Bezoek onze showroom in Wezep

De winkel

In onze winkel vindt u een mooie selectie fietsen. Diverse a-merken, waaronder Batavus, Giant en Sparta, kunt u bij ons vinden. In onze moderne showroom vindt u op de begane grond uitsluitend elektrische fietsen, op de benedenverdieping vindt u mooie stadsfietsen, kinderfietsen en tweedehands fietsen. Voor de kinderfietsen zijn wij dealer van het merk Loekie.

Accessoires fiets

Passende accessoires zijn voor fietsen bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Daarom kunt u in onze winkel een uitgebreid assortiment accessoires vinden. Fietstassen, manden, kratten, verlichting, sloten en nog veel meer om uw fiets klaar te maken voor (dagelijks) gebruik. Ook voor fietsdragers kunt u bij ons in de winkel terecht. Onze accessoires zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd.

Elektrische fiets

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar weet u niet welke fiets voor u geschikt is of waar u op moet letten? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag. Onder het genot van een kopje koffie geven zij u uitgebreide uitleg over de verschillende systemen, motoren en accu’s. Zo weet u welke elektrische fiets wél voor u geschikt is.

Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen en informeren wij u over praktische zaken omtrent de voor- en nadelen, de aanschaf en onderhoud van een specifieke fiets. U kunt de verschillende modellen elektrische fietsen uitgebreid testen. Zo ervaart u het verschil tussen de elektrische systemen en weet u welke fiets uiteindelijk het beste bij u past.

Service en techniek

In de werkplaats van Koos van de Put Tweewielers staan vakkundige en gediplomeerde monteurs voor u klaar. Zij kunnen alle voorhanden reparaties voor u uitvoeren. Uiteraard afhankelijk van de beschikbare capaciteit en tegen de gebruikelijke vergoedingen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud of reparatie van uw fiets. De kleine reparaties zijn meestal klaar terwijl u wacht, voor de grotere werkzaamheden kunt u het beste een afspraak maken.

Liever service aan huis? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen met onze mobiele servicebus bij u thuis en repareren uw fiets(en) ter plaatse.

Koos en zijn team zien u graag in de winkel!

De winkel

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

Ik wil deze E-bike thuis testenIk kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64