Bezoek onze showroom in Wezep

Garantie

Uw elektrische fiets heeft veel elektronica aan boord en heeft een accu met een bepaalde levensduur. Hierdoor is garantie op een elektrische fiets een belangrijk aspect. Wanneer er een onderdeel kapot gaat, kunt u tegen hoge kosten aanlopen. Het duurste onderdeel van de elektrische fiets is de accu. Vandaar dat we deze apart behandelen.

Fabrieksgarantie accu

De meeste fabrikanten geven meestal 2 jaar garantie op de accu. De wet zegt dat de kwaliteit van een product redelijk moet zijn, dus moet ook de accu van een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, een redelijke levensduur hebben. Wat is redelijk? Gaat de accu bijvoorbeeld net buiten de fabrieksgarantie stuk, dan is het redelijk dat niet de volle prijs voor een nieuwe accu wordt gerekend. Is de oude accu al een paar jaar gebruikt, dan is het niet redelijk om kosteloos een nieuwe accu krijgt.

Garantie bijkopen

Bij Koos van de Put Tweewielers kunt u bij elk merk en type fiets de fabrieksgarantie verlengen van twee naar vijf jaar. Hiermee kunt u vijf jaar lang zorgeloos fietsen! Wanneer er een (elektrisch) onderdeel aan uw fiets kapot gaat, wordt deze voor u kosteloos vervangen. Uiteraard geldt dit niet voor slijtage-onderdelen, zoals de banden en de ketting.

Verschil tussen garantie en verzekering

Garantie is geen verzekering. Gedurende de volle twee jaar heeft u recht op 100% garantie. Zelfs de duurdere elektrische onderdelen, als motor en accu, vallen onder deze garantie. Dit is van toepassing als er niet-slijtage onderdelen kapot gaan.

Een verzekering is er om uw fiets te beschermen voor diefstal en schade. In dit geval krijgt u van de verzekeringsmaatschappij bij diefstal de mogelijkheid een vervangende fiets uit te zoeken of krijgt u bij schade de reparatie vergoedt. Koos van de Put biedt een verzekering aan waar ook het onderhoud in zit. Hiermee betaalt u drie jaar lang helemaal niets voor het onderhoud van uw fiets. Goed geregeld dus!

Garantie

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

Ik wil deze E-bike thuis testenIk kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64