Bezoek onze showroom in Wezep

Historie

Koos van de Put, opgegroeid met gevoel voor kwaliteit, vakmanschap, respect voor de klant en een passie voor fietsen. Na jaren voor een baas te hebben gewerkt, heeft Koos in 2000 de stap genomen en zijn hart gevolgd. Hij heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en is in datzelfde jaar een fietsenspeciaalzaak begonnen in Wezep. De rest is historie.

De eerste jaren is Koos van de Put gestart met een breed georiënteerde fietsenwinkel en verkocht voornamelijk stadsfietsen en sportfietsen in Wezep en omgeving. Ondanks de voorliefde voor sportfietsen was de verkoop in regio Zwolle toch een lastige business. Koos wilde zich specialiseren. Met de opmars van de elektrische fiets heeft hij rond 2006 de beslissing genomen om zich hierin te gaan specialiseren. Door vanaf het begin van de e-bike de ontwikkelingen in de gaten te houden, is er veel kennis opgebouwd door Koos en zijn team. Zij zijn dan ook ware specialisten op het gebied van elektrische fietsen.

In 2013 heeft Koos van de Put zijn service verder uitgebreid en is begonnen met de mobiele servicebus. Iedereen in de regio Zwolle en wijde omgeving kan nu zijn fiets aan huis of op het werk laten repareren door één van de monteurs. Zij zijn goed op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Niet alleen voor gewone fietsen, maar juist ook voor elektrische fietsen. Om e-bikes snel en vakkundig te kunnen repareren, moet je op de hoogte zijn van de laatste kennis. Onze ervaren monteurs gaan pas bij u weg, wanneer de fiets gerepareerd is.

Ook is in 2013 de winkel en werkplaats grondig verbouwd. De ruimte van de naastgelegen kapsalon is bij de winkel betrokken en omgebouwd naar de huidige werkplaats. Daar hebben de monteurs volop ruimte om de stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen te kunnen repareren. De winkel heeft een groter oppervlakte gekregen, waardoor het aanbod fietsen zeer uitgebreid is. Op deze manier is Koos van de Put ervan overtuigd dat hij u en uw fiets de aandacht kan geven die nodig is en die u wenst.

Koos en zijn team heten u van harte welkom in zijn winkel in Wezep. Of u komt voor een nieuwe fiets of reparatie; u kunt altijd rekenen op 100% aandacht. Mocht u toch even moeten wachten? Dan kunt u even plaatsnemen in de gezellige zithoek en genieten van een kopje koffie.

U bent van harte welkom!

Historie

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

Ik wil deze E-bike thuis testenIk kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64