Bezoek onze showroom in Wezep

Ons team

Passie voor fietsen

100% aandacht voor u en uw fiets dat is waar Koos van de Put en zijn team voor staan. Een klein team met grote vakkennis staat dagelijks voor u klaar. De medewerkers van Koos van de Put zijn pas tevreden als u met een perfect afgestelde fiets de winkel verlaat. Maak kennis met het team van Koos van de Put.

Koos van de Put

Koos van de Put is de oprichter en drijvende kracht achter het bedrijf. Het geeft hem elke dag weer voldoening om mensen in beweging krijgen en een product te verkopen wat plezier geeft. Hij kiest er bewust voor om alleen fietsen en elektrische fietsen te verkopen waar hij volledig achter staat. Vol enthousiasme en gepassioneerd kan hij zijn klanten goed voorlichten over de laatste technieken en innovaties. In de weinige vrije tijd die overblijft, sport Koos graag, zowel in de sportschool als op de mountainbike en racefiets. Eén passie deelt hij samen met u: fietsen!

Jan Willem Kreuger

Jan Willem is een vast gezicht in de winkel van Koos van de Put. Hij is één van de aanspreekpunten voor de verkoop van fietsen en elektrische fietsen. Is hij even niet in de winkel aanwezig, dan zorgt hij, achter de schermen, dat Koos van de Put online zichtbaar is. Samen met Koos pakt Jan Willem de marketing op. Verder is hij verantwoordelijk voor het digitale klantencontact. Ook Jan Willem heeft die ene passie: fietsen. In zijn vrije tijd rijdt hij , als lid van de ATB vereniging Oldebroek, op zijn mountainbike of wedstrijden op zijn racefiets.

Sander Hazelhoff

Sander is sinds 2011 ook een vast gezicht in de werkplaats van Koos van de Put. Hij is destijds gestart met de BBL-opleiding. Momenteel volgt hij de opleiding ‘Werkplaatsmanager’. Hiermee krijgt hij alle ins-en-outs voor het organiseren van de werkplaats in handen. Naast het werk bij de fietsenwinkel heeft Sander een grote passie voor motoren. Met mooi weer vertrekt hij graag voor een grote ronde op zijn felgroene Kawasaki. In de zomerperiode is de motor één van zijn metgezellen op reis.

Mark van Dijk

Mark van Dijk komt naar u toe. Hij is de vaste monteur op onze mobiele servicebus die bij u thuis of op uw werk komt. Met zijn verleden in de autobranche deinst hij niet terug voor elektrische storingen en is hij gewend om op een hoog niveau service te bieden. In zijn vrije tijd sleutelt Mark graag aan BMW’S of pakt hij de caravan om samen met vrouw en kinderen naar Frankrijk te rijden.

Mick Witteveen

De talentvolle monteur in opleiding  uit Heerde. Mick is een stabiele kracht in de werkplaats, die ondanks zijn leeftijd al enkele jaren ervaring heeft in het fietsenvak. Mick gaat voor kwaliteit, is open minded en geeft u graag advies op fietsgebied. Naast zijn werk als fietsenmonteur is hij een bedreven krachtsporter, dagelijks is hij in de sportschool te vinden. Dus als er een trapas of bout moet losgedraaid worden, staat Mick vooraan!

Ons team

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

 Ik wil deze E-bike thuis testen Ik kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64