Bezoek onze showroom in Wezep

Ons team

Passie voor fietsen

100% aandacht voor u en uw fiets dat is waar Koos van de Put en zijn team voor staan. Een klein team met grote vakkennis staat dagelijks voor u klaar. De medewerkers van Koos van de Put zijn pas tevreden als u met een perfect afgestelde fiets de winkel verlaat. Maak kennis met het team van Koos van de Put.

Koos van de Put

Koos van de Put is de oprichter en drijvende kracht achter het bedrijf. Het geeft hem elke dag weer voldoening om mensen in beweging krijgen en een product te verkopen wat plezier geeft. Hij kiest er bewust voor om alleen fietsen en elektrische fietsen te verkopen waar hij volledig achter staat. Vol enthousiasme en gepassioneerd kan hij zijn klanten goed voorlichten over de laatste technieken en innovaties. In de weinige vrije tijd die overblijft, sport Koos graag, zowel in de sportschool als op de mountainbike en racefiets. Eén passie deelt hij samen met u: fietsen!

Kinjo Dijkstra

Kinjo is een vast gezicht in de winkel van Koos van de Put. Hij is één van de aanspreekpunten voor de verkoop van fietsen en elektrische fietsen. Is hij even niet in de winkel aanwezig, dan zorgt hij, achter de schermen, dat Koos van de Put online zichtbaar is. Samen met Koos pakt Kinjo de marketing op. Verder is hij verantwoordelijk voor het digitale klantencontact. Naast zijn werk bij Koos van de Put is hij eveneens een bedreven krachtsporter, dagelijks is hij in de sportschool te vinden.

Mick Witteveen

De talentvolle monteur uit Heerde. Mick als werkplaatschef evenals stabiele kracht in de werkplaats, die ondanks zijn leeftijd al vele jaren ervaring heeft in het fietsenvak. Mick gaat voor kwaliteit, is open minded en geeft u graag eerlijk advies op fietsgebied. Naast zijn werk als fietsenmonteur is hij een bedreven krachtsporter, dagelijks is hij in de sportschool te vinden. Dus als er een trapas of bout moet losgedraaid worden, staat Mick vooraan!

Max Oram

De talentvolle monteur in opleiding  uit Hattem. Max is een stabiele kracht in de werkplaats, die ondanks zijn leeftijd al enkele jaren ervaring heeft in het fietsenvak. Max gaat voor kwaliteit, is open minded en geeft u graag advies op fietsgebied. Naast zijn werk als fietsenmonteur is hij bedreven in het repareren en knutselen aan brommers.

Mark van Dijk

Mark van Dijk komt naar u toe. Hij is de vaste monteur op onze mobiele servicebus die bij u thuis of op uw werk komt. Met zijn verleden in de autobranche deinst hij niet terug voor elektrische storingen en is hij gewend om op een hoog niveau service te bieden. In zijn vrije tijd sleutelt Mark graag aan BMW’S of pakt hij de caravan om samen met vrouw en kinderen naar Frankrijk te rijden.

Ons team

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

Ik wil deze E-bike thuis testenIk kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64