Bezoek onze showroom in Wezep

Waarom Koos van de Put ?

Fietsen en elektrische fietsen zijn onze wereld. Wij zetten graag onze kwaliteit, vakmanschap, advies en service in om u optimaal van dienst te zijn. Een nieuwe stadsfiets of elektrische fiets koopt u tenslotte niet elke dag! Samen met u willen we de juiste keuze maken.

E-bikespecialist van de Veluwe

Koos van de Put is bij uitstek dé e-bikespecialist van de Veluwe te noemen. Wij hebben ons vanaf het begin van de elektrische fiets op de ontwikkelingen en technieken gefocust. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Onze verkoopmedewerkers weten precies wat de eigenschappen zijn van een bepaalde elektrische fiets en wat de verschillen zijn ten opzichte van andere e-bikes. Zij kennen de fietsen als het ware van binnen en buiten. Hierdoor kunnen zij u uitermate goed adviseren. Uiteraard kunt u ook zelf ervaren welke fiets het beste bij u past, door een testrit te maken.

De beste service

In de wijde omgeving staat Koos van de Put bekend om zijn goede service. Wij onderhouden en repareren elk type fiets. De gekwalificeerde medewerkers kennen elk detail van de fiets en hebben het juiste gereedschap en moderne apparatuur om de fietsen te kunnen repareren. De computer is daarbij een belangrijk middel. Via software kunnen we alle gegevens van een specifieke fiets uitlezen en eventueel herschrijven of vernieuwen. Om dit goed te kunnen doen, volgen wij scholing en bezoeken cursussen. Zo blijft onze kennis van elektrische fietsen up to date!

Service en reparatie bieden wij niet alleen in onze werkplaats, maar ook bij u thuis. Met onze mobiele servicebus komen wij graag uw (elektrische) fiets repareren bij u thuis, op het werk of langs de weg. U kunt met een gerust hart een eind gaan fietsen, want ook bij pech onderweg kunt u de servicebus oproepen!

Tijdig onderhoud

Uit onze ervaring blijkt dat met elektrische fietsen meer én grotere afstanden gereden worden. Tijdig onderhoud is bij e-bikes dan ook zeker belangrijk. Met een oude leenfiets terug naar huis vinden veel mensen niet prettig, vandaar dat we met onze servicebus naar u toe komen. Zo wordt uw fiets gerepareerd, terwijl de bus op de stoep staat. Heeft u gelijk uw fiets weer terug. En de voorrijkosten zijn altijd voor ons!

Voorloper in ontwikkeling

Dat Koos van de Put specialist is op het gebied van e-bikes komt ook tot uiting in vooruitstrevende ideeën en producten, zoals bijvoorbeeld de eigen ontwikkelde elektrische fiets. Als e-bikespecialist hebben wij zelf een fiets met speciaal systeem ontwikkeld en samengesteld: De Giant Ultimo 1 TM en de Gazelle Chamonix C8 TM. Het is een lichte elektrische fiets, die door zijn sportieve uiterlijk meteen opvalt. Samengesteld met de nieuwste componenten zoals een sterke middenmotor met soepel rijgedrag en een flinke accu! Dit is slechts één van de voorbeelden die aantoont dat Koos van de Put actief is met de laatste ontwikkelingen op e-bike gebied.

Waarom Koos van de Put ?

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Koos van de Put Tweewielers

Meidoornplein 87
8091 JZ Wezep

Tel. + 31 (0)38 - 375 94 64 info@koosvandeput.nl

Meer dan service

Voor onderhoud aan huis of pech onderweg heeft u nooit meer zorgen met de Servicebus van Koos.

Referenties

Afspraak op korte termijn geregeld. Monteur keurig op tijd gearriveerd. Servicebeurt snel en netjes uitgevoerd.
R.Hofman
Service aan huis. Keurig op tijd. Goed werk. Vriendelijke meneer, zowel aan de telefoon als van de service bus.
M de Mooij
Uitgebreide voorlichting, goede mogelijkheden om de fietsen uit te proberen. Vriendelijk personeel
Dick van t Ende
"Ik heb nog nooit zo lekker en ver gefietst. Voor mij de Ultieme fiets en perfecte service. Voortaan ga ik met de fiets van Koos!"
Gerben Bredewold, Heerde

Ja ik wil het unieke
rijgedrag zelf ervaren!

Ik wil deze E-bike thuis testenIk kom naar de winkel voor een testrit

Uw naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Liever zelf contact opnemen voor vragen of een advies op maat? Bel Koos van de Put!

038 - 375 94 64